GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάλα μέχρι τα 40 για τον Κριστιάνο: Μου μένουν περίπου 10 χρόνια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δηλώσεις του στο πλαίσιο των εγκαινίων του καινούργιου του ξενοδοχείου στη Λισαβόνα, ανέφερε ότι πρέπει να σκεφ...


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δηλώσεις του στο πλαίσιο των εγκαινίων του καινούργιου του ξενοδοχείου στη Λισαβόνα, ανέφερε ότι πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του, αφού του μένουν περίπου 10 χρόνια ποδόσφαιρο.
Μετά το τέλος του αγώνα με την Εϊμπάρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξίδεψε στην Πορτογαλία για τα εγκαίνια του δεύτερου ξενοδοχείου της αλυσίδας που φέρει το όνομά του. Συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του και τον ατζέντη του, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανέφερε ότι δεν του μένουν πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, αν και πρόθεσή του είναι να αγωνίζεται μέχρι τα 40.
«Η ζωή δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, αν και τώρα το ποδόσφαιρο είναι το μεγάλο μου πάθος, πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι το μέλλον. Δεν μου μένουν πολλά χρόνια, περίπου δέκα, γι’ αυτό πρέπει να κοιτώ το μέλλον.», ανέφερε ο σούπερ σταρ της Ρεάλ.
Αυτό ήταν το δεύτερο ξενοδοχείο της αλυσίδας του Πορτογάλου, με το πρώτο να βρίσκεται στη Μαδέϊρα. « Όταν ήμουν μικρός, ονειρευόμουν να είχα ένα ξενοδοχείο και τώρα έχω δυο και είναι περηφάνια το ένα να βρίσκεται στη Λισαβόνα. Δεν θα μπορούσα να μην έχω ένα στη Λισαβόνα, μια πόλη που υπάρχει στην ιστορία μου επειδή έχω αγωνιστεί εδώ», είπε ο Κριστιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση