GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν 46 άτομα σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Σε 46 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων που έκανε σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, για την αντιμετώπιση της ...


Σε 46 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων που έκανε σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της παράτυπης μετανάστευσης, αλλά και της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 70 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 46.
Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, ένα άτομο για κατοχή ναρκωτικών, ένα άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, δέκα άτομα για παράβαση διατάξεων υγειονομικού κανονισμού, δέκα αλλοδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, δύο άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και έξι ακόμα άτομα για παράβαση λοιπών ειδικών ποινικών νόμων.
Επίσης, στο πλαίσιο της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων, βεβαιώθηκαν 178 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συνελήφθησαν 12 άτομα, για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση