GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτάμι: Σε ποια δημοκρατική χώρα απαγορεύονται πάνω από 4 κανάλια;

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει το Ποτάμι τη συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel για το θ...


Με καυστικό τρόπο σχολιάζει το Ποτάμι τη συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Διαβάστε: Παππάς στο Spiegel: Η Ελλάδα ληστεύτηκε από τους βαρόνους των ΜΜΕ

“Ο κ. Παππάς αντί να προσπαθεί να πείσει ξένους δημοσιογράφους γιατί κλείνει κανάλια που λειτουργούν εδώ και δεκαετίες, πρέπει να απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα: Σε ποια άλλη δημοκρατική χώρα του κόσμου απαγορεύεται να εκπέμπουν περισσότερα από 4 κανάλια; Γιατί για πρώτη φορά στην Ευρώπη μια κυβέρνηση περιορίζει τον αριθμό των καναλιών που εκπέμπουν;”, είναι το ερώτημα που θέτει στον υπουργό Επικρατείας το Ποτάμι.

“Το είπαμε και το ξαναλέμε. Το κράτος θα μπορούσε να βγάλει περισσότερα λεφτά αν άνοιγε την τηλεοπτική αγορά – έδινε περισσότερες άδειες – και εισέπραττε κάθε χρόνο ένα ποσοστό επί των τζίρων τους. Αλλά όλα αυτά βέβαια είναι ψηλά γράμματα για μια κυβέρνηση που θέλει να γίνει καθεστώς και να ελέγχει το τηλεοπτικό προϊόν παζαρεύοντας με λίγους παίχτες”, σημειώνεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση