GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποτροφίες σε 51 πρωτοετείς φοιτητές από την Cosmote

Πενήντα μία (51) υποτροφίες, συνολικού ύψους 770.000 ευρώ, για πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινω...


Πενήντα μία (51) υποτροφίες, συνολικού ύψους 770.000 ευρώ, για πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, ανακοίνωσε η Cosmote, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Για 15η συνεχή χρονιά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Cosmote στέκεται στο πλάι των νέων ανθρώπων, που, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν, θέλουν να σπουδάσουν και να προοδεύσουν.
Η υποβολή αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 17 Οκτωβρίου 2016.
Το πρόγραμμα υποτροφιών Cosmote 2016-2017 περιλαμβάνει: 50 υποτροφίες, ύψους 15.000 ευρώ η καθεμία, για πρωτοετείς φοιτητές όλων των σχολών και μία υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», ύψους 20.000 ευρώ, για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του ομίλου ΟΤΕ.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «15 χρόνια τώρα, μέσα από τις υποτροφίες μας, στηρίζουμε νέους ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι οι δυσκολίες δεν τους καταβάλλουν, αντίθετα τους πεισμώνουν να κυνηγήσουν τη γνώση, την πρόοδο και την προσωπική ανάπτυξη. Κάθε χρόνο, αυτά τα παιδιά, με τη στάση ζωής και την πορεία τους, μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον».
Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά, μέσω της ιστοσελίδας έως τις 17 Οκτωβρίου 2016.
Βασικό κριτήριο για τη συμμετοχή των υποψηφίων στο πρόγραμμα υποτροφιών Cosmote, είναι η εισαγωγή, μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων, σε πανεπιστήμια της ανώτατης εκπαίδευσης, με μόρια εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τουλάχιστον 16.000. Οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, περιγράφονται στην αναλυτική προκήρυξη, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα των υποτροφιών.
Το πρόγραμμα υποτροφιών Cosmote εντάσσεται στις δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης του ομίλου ΟΤΕ. Στα 15 χρόνια του θεσμού έχουν απονεμηθεί συνολικά 530 υποτροφίες, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 3,6 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση