GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απέσπασαν 55.000 ευρώ από ηλικιωμένη με τηλεφωνική απάτη

Το ποσό των 55.000 ευρώ απέσπασε από ηλικιωμένη, μία 43χρονη Βουλγάρα, με το πρόσχημα ότι το παιδί της ηλικιωμένης αντιμετώπιζε τις συν...


Το ποσό των 55.000 ευρώ απέσπασε από ηλικιωμένη, μία 43χρονη Βουλγάρα, με το πρόσχημα ότι το παιδί της ηλικιωμένης αντιμετώπιζε τις συνέπειες τροχαίου ατυχήματος.
Πριν από περίπου 10 μέρες, μία γυναίκα τηλεφώνησε σε 78χρονη στην Πιερία, προσποιούμενη την κόρη της, και της είπε, ότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και ότι κρατείται σε αστυνομικό τμήμα. Το τηλεφώνημα συνέχισε ένας άντρας, προσποιούμενος τον αστυνομικό, ο οποίος της ζήτησε 55.000 ευρώ, προκειμένου να αποφύγει η κόρη της τις συνέπειες. Αργότερα, σε περιοχή της Κατερίνης, σε προκαθορισμένο σημείο που υπέδειξε ο υποτιθέμενος αστυνομικός στην 78χρονη, εμφανίσθηκε η 43χρονη που παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 55.000 ευρώ από την τρομοκρατημένη γυναίκα και εξαφανίστηκε.
Η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 43χρονης, υπηκόου Βουλγαρίας, και των συνεργών της, για το αδίκημα της απάτης.
Στο σπίτι της συλληφθείσας, σε περιοχή της Πιερίας, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς το ποσό των 3.500 ευρώ και ως μέρος από τα αφαιρεθέντα χρήματα, αποδόθηκε στην 78χρονη.
Οι έρευνες συνεχίζονται για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση