GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 5 συμβουλές του Κλίντον στον Ελληνα Πρωθυπουργό

Του Αλέξανδρου Κόντη Πέντε συμβουλές μετέφερε στους συνεργάτες του Μπιλ Κλίντον ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, ώστε ο Αμερικανός πρώη...


Του Αλέξανδρου Κόντη
Πέντε συμβουλές μετέφερε στους συνεργάτες του Μπιλ Κλίντον ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, ώστε ο Αμερικανός πρώην Πρόεδρος να συμβουλεύσει τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διαπραγμάτευση του Ιουλίου του 2015, σύμφωνα με τα e-mail που αποκαλύπτουν τα WikiLeaks.
Τις κρίσιμες ώρες της διαπραγμάτευσης, στενός συνεργάτης του Μπαράκ Ομπάμαβρισκόταν σε απευθείας επαφή με διευθυντή του Ιδρύματος Κλίντον, σε μια άτυπη παροχή αμερικανικής «βοήθειας» προς την Ελλάδα.
Μέσω του πρώην Πρόεδρου, η Ουάσιγκτον εμφανίζεται να συμβουλεύει τον Ελληνα πρωθυπουργό να διατηρήσει τη δέσμευσή του στη συμφωνία, παρά τις παράλογες ευρωπαϊκές απαιτήσεις, να περάσει τις μεταρρυθμίσεις από τη Βουλή το συντομότερο δυνατόν, αλλά και να παρουσιάσει ως «νίκη» τις όποιες δεσμεύσεις των Ευρωπαίων για το ελληνικό χρέος!

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

     

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση