GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακάλυψαν το βιασμό της 5χρονης κόρης τους από τις ζωγραφιές της

Οι συγκεκριμένες ζωγραφιές έγιναν από ένα ανήλικο τρομαγμένο παιδί, που αποτύπωσαν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Ανήκουν σε ένα κορ...


Οι συγκεκριμένες ζωγραφιές έγιναν από ένα ανήλικο τρομαγμένο παιδί, που αποτύπωσαν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Ανήκουν σε ένα κορίτσι μόλις 5 ετών, το οποίο βίωσε τη φρίκη στα χέρια ενός παιδόφιλου. Κατηγορούμενος, ο 54χρονος Ευαγγελιστής ιερέας Joao da Silva, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία στην πόλη Montes Claros στη βόρεια Βραζιλία.
Το άτυχο παιδί, δέχτηκε επίθεση κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας αγγλικών από τον ρασοφόρο σε τοπική εκκλησία. Οι γονείς άρχισαν να υποπτεύονται ότι κάτι δε πήγαινε καλά με την κόρη τους όταν ήθελε να σταματήσει τα μαθήματα, έτσι αποφάσισαν να επισκεφτούν ψυχολόγο ο οποίος τους συμβούλευσε να ψάξουν για τυχόν σημάδια κακοποίησης. Όταν οι γονείς άρχισαν να ψάχνουν τα πράγματα της μικρής, βρήκαν τις συγκεκριμένες ζωγραφιές στις οποίες αποτύπωνε την ωμή αλήθεια.
Ο πατέρας του κοριτσιού, είπε σε τοπικά μίντια, ότι ο ιερέας παραδέχτηκε την πράξη του σε μια τηλεφωνική τους συνομιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση