GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβάδισμα 5 μονάδων στη Χίλαρι έναντι του Τραμπ ένα μήνα πριν τις εκλογές

Προβάδισμα 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου διατηρεί η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, έναντι του Ρεπ...


Προβάδισμα 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου διατηρεί η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, έναντι του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της, Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που ινστιτούτου Ipsos που διενεργήθηκε για λογαριασμό του πρακτορείου Reuters, το 43% των πιθανών ψηφοφόρων τάσσεται υπέρ της Κλίντον, ενώ το 38% υπέρ του Τραμπ.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, με δείγμα 1.695 πιθανών ψηφοφόρων και έχει ποσοστό στατιστικού σφάλματος ±3%.

Στις κυλιόμενες δημοσκόπησεις που πραγματοποιεί κάθε εβδομάδα το ινστιτούτο, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ καταγράφει σταθερό προβάδισμα 4 έως 6 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ένας στους πέντε πιθανούς ψηφοφόρους δεν επιλέγει κανέναν από τους δύο βασικούς υποψηφίους για τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Σε ξεχωριστή δημοσκόπηση της εταιρείας που περιλάμβανε και τους υπόλοιπους υποψήφιους, η Χίλαρι Κλίντον εξακολουθεί να προηγείται με διαφορά 5%, λαμβάνοντας 42%. Ακολουθούν ο Τραμπ με 37%, ο φιλελεύθερος Γκάρι Τζόνσον με 8% και η Τζιλ Στάιν των Πρασίνων με 2%.

Σύμφωνα με τον μέσο όρο των αποτελεσμάτων των σφυγμομετρήσεων που διενήργησαν μεγάλες εταιρείες και υπολόγισε χθες η εταιρεία RealClearPolitics, η υποψήφια των Δημοκρατικών προηγείται με 5 ποσοστιαίες μονάδες του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου.

Τα βλέμματα όλων τώρα είναι στραμμένα στο δεύτερο τηλεοπτικό ντιμπέιτ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει την Κυριακή το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση