GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα απολογείται ο 60χρονος δράστης του φονικού στην Πανόρμου

Στον εισαγγελέα της Ευελπίδων απολογείται σήμερα ο 60χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε έναν 68χρονο, το απόγευμα της Παρασκευής στην ...


Στον εισαγγελέα της Ευελπίδων απολογείται σήμερα ο 60χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε έναν 68χρονο, το απόγευμα της Παρασκευής στην Πανόρμου. Ο δράστης, συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία το 2012, πυροβόλησε θανάσιμα έναν 68χρονο γείτονά του, μπροστά από το γυμναστήριο του θύματος, στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου 11, στους Αμπελόκηπους.

Ο δράστης παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία ενώ παρέδωσε και το όπλο του εγκλήματος.

Τα κίνητρα του φονικού δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά από την Αστυνομία, ωστόσο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός, δημιουργούσε προβλήματα γενικώς στη γειτονιά, ενώ με το θύμα είχε διαμάχη από παλιά.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν μάρτυρες στους αστυνομικούς, ο δράστης στο παρελθόν πήγαινε για γυμναστική στο γυμναστήριο του θύματος, αλλά ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου τον απομάκρυνε, καθώς δημιουργούσε προβλήματα. 

Φωτογραφίες Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση