GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέιτ Μίντλετον: Τα ρούχα που φόρεσε στον Καναδά κόστισαν 62.000 λίρες

Το 2011 το βασιλικό ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη του επίσημη περιοδεία στον Καναδά, όταν ήταν νεόνυμφοι. Πέντε χρόνια μετά, η Κέιτ Μίν...


Το 2011 το βασιλικό ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη του επίσημη περιοδεία στον Καναδά, όταν ήταν νεόνυμφοι.
Πέντε χρόνια μετά, η Κέιτ Μίντλετον, συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές.
Η Δούκισσα του Cambridge και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν μαζί τους σε αυτό το οχταήμερο ταξίδι τα δύο αξιολάτρευτα παιδιά τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail το κόστος των ενδυματολογικών επιλογών της Κέιτ έφτασε τις 62.000 λίρες.

Είτε πρόκειται να εμφανιστεί με σικ τουαλέτα σε ένα λαμπερό δείπνο ή να φορέσει τις μπότες της μια βροχερή μέρα, το λουκ της Κέιτ Μίντλετον γίνεται πάντα είδηση.
Τα πιο ωραία φορέματα της περιοδείας στον Καναδά:
• Η Δούκισσα του Cambridge ταξιδεύει έχοντας πάντα μαζί της την κομμώτρια της και την στυλίστριά της, γεγονός που εξηγεί γιατί πάντα εμφανίζεται άψογη. Έφθασε στη Βικτόρια φορώντας ένα μπλε μίντι φόρεμα Jenny Packham - μία από τους αγαπημένους της σχεδιαστές.

• Σε επίσημη δεξίωση στην κυβερνητική κατοικία στην Βικτόρια, φόρεσε μία εκπληκτική κόκκινο τουαλέτα. Επίσης έβαλε μια καρφίτσα, την οποία δανείστηκε από τη Βασίλισσα, με διαμαντένιο φύλλο σφενδάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση