GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ στην Κρήτη με (6ήμερο) όργιο ανταλλαγής συντρόφων!

Ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο που ειδικεύεται στις διακοπές με… ανταλλαγή συντρόφων, φέρεται να διοργανώνει ένα εξαήμερο π...

Ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο που ειδικεύεται στις διακοπές με… ανταλλαγή συντρόφων, φέρεται να διοργανώνει ένα εξαήμερο πάρτι στην Κρήτη.
Η αφίσα αναφέρει ότι 75 ζευγάρια από διάφορες χώρες, θα περάσουν ένα… ερωτικό εξαήμερο σε 5άστερο ξενοδοχείο της Κρήτης.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αναδημοσιεύουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο που ειδικεύεται στις διακοπές για swingers, έχει φροντίσει, οι junior σουίτες του ξενοδοχείου που θα φιλοξενήσει τα ζευγάρια, να διατίθενται έναντι του ποσού των 4.298 ευρώ, ενώ όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες, υπάρχουν ακόμη λίγα ελεύθερα δωμάτια έναντι του ποσού των 2.598 ευρώ.
Στη λίστα των πελατών του πρακτορείου υπάρχουν ζευγάρια από Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Αυστρία, Γαλλία, Τουρκία, Τσεχία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία, Δανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Νότια Αφρική, Ιρλανδία, Χιλή, Νορβηγία, Κροατία, Ρουμανία, Ισπανία κ.α. Φυσικά δεν λείπουν και οι συμμετοχές από Ελλάδα. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ζευγάρια από την Αθήνα, την Κηφισιά, το Ηράκλειο, τα Μάλια και άλλες περιοχές της χώρας.
Μάλιστα, στη σελίδα του πρακτορείου αναφέρεται το εξαήμερο που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα:
«Βυθιστείτε σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στην παραλιακή πόλη της Κρήτης που διαθέτει καλές καφετέριες, ταβέρνες και καταστήματα όπου μπορείτε να γευθείτε τις αυθεντικές τοπικές γεύσεις σε αποστάσεις που διανύονται με τα πόδια. Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του Αιγαίου. Ένας πανέμορφος προορισμός όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μια όμορφη ακτογραμμή, μινωικά ανάκτορα, βενετσιάνικες πόλεις, μεσαιωνικά κάστρα, οθωμανικά τζαμιά και βυζαντινά μοναστήρια από παλαιότερους πολιτισμούς.
Το πρακτορείο εγγυάται απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, όσο αφορά την χρήση των στοιχείων των πελατών, που αυξάνονται κάθε χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση