GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΛ.ΑΣ για το 6χρονο κορίτσι στον οικισμό των Ρομά: "Μήπως την γνωρίζετε;"

Τις φωτογραφίες του 6χρονου κοριτσιού που βρέθηκε στον οικισμό των Ρομά στον Τύρναβο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ σε μία προσπάθεια να β...


Τις φωτογραφίες του 6χρονου κοριτσιού που βρέθηκε στον οικισμό των Ρομά στον Τύρναβο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ σε μία προσπάθεια να βρεθούν οι βιολογικοί του γονείς.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ, η ανήλικη προσφωνείται με το όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ», αγνώστων λοιπών στοιχείων και διέμενε στον Τύρναβο με δυο άτομα τα οποία συνελήφθησαν και δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας (2) μηνών, αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της, καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση