GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

780.000 €! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για την Κουντουρά και τους δικούς της...

Δαπάνη 780.000 ευρώ θα βαρύνει τον φετινό προϋπολογισμό για τις ανάγκες των μετακινήσεων στελεχών και υπαλλήλων του υπουργείου Τουρισμού...




Δαπάνη 780.000 ευρώ θα βαρύνει τον φετινό προϋπολογισμό για τις ανάγκες των μετακινήσεων στελεχών και υπαλλήλων του υπουργείου Τουρισμού, σύμφωνα με πρόσφατη υπουργική απόφαση.

Όπως αποκαλύπτει η "Καθημερινή", για τον γενικό γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, τον αναπληρωτή γραμματέα του υπουργείου, για τους υπαλλήλους που είναι αποσπασμένοι ή διατίθενται ή διορίζονται στα γραφεία τους, για τους συνεργάτες που υπηρετούν με οποιαδήποτε σχέση εργασίας και ιδιότητα στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Έλενας Κουντουρά και των γενιών γραμματέων καθορίζεται ο αριθμός των επιτρεπόμενων κατ'ετος ημερών εκτός έδρας μέχρι 60 ημέρες.

Παράλληλα, σημειώνει πως για τις περισσότερες περιπτώσεις εκ των υπολοίπων υπαλλήλων, επίσης, ανώτατο όριο ημερών εκτός έδρας είναι οι 60 μέρες, ενώ για άλλους οι 30.

Μάλιστα προβλέπονται εκτός έδρας 10 ημέρες και για υπαλλήλους με ειδικότητα καθαρίστριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση