GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στη Λάρισα - Γυναίκα έπεσε από τον 7ο όροφο ενώ γινόταν έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Λάρισα, όταν μια 49χρονη γυναίκα έπεσε από τον 7 ο όροφο πολυκατοικίας ενώ μέσα στο σπίτι της βρι...


Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Λάρισα, όταν μια 49χρονη γυναίκα έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας ενώ μέσα στο σπίτι της βρισκόταν σε εξέλιξη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα τις πληροφορίες του eleftheria.gr η ΕΛ.ΑΣ. αρχικά κλήθηκε να παρέμβει με αφορμή διαφορές που είχαν δύο γυναίκες. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ μετέβησαν στην περιοχή ενώ, λίγο αργότερα κλήθηκαν και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης που, παρουσία δικαστικού λειτουργού, ξεκίνησαν την έρευνα στο σπίτι των δυο γυναικών.

Την ώρα ωστόσο που βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα, η 49χρονη γυναίκα αιφνιδιάζοντας τους παρευρισκόμενος στο σπίτι, βούτηξε στο κενό από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, έναςνα αστυνομικός επιχείρησε να συγκρατήσει την 49χρονη χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Η ερεύνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση