Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

  Αλέκος Συσσοβίτης: Γιατί δεν παίζει στην τηλεόραση τα τελευταία 7 χρόνια


  Ο Αλέκος Συσσοβίτης ξεχώρισε στην «Αίθουσα του Θρόνου» και όλοι θυμούνται τον απολαυστικό του ρόλο στο «Είσαι το ταίρι μου».
  Ο ηθοποιός στην τελευταία του συνέντευξη στο menexclusive.com, μίλησε σχετικά με τα τηλεοπτικά δρώμενα και το αβέβαιο μέλλον ορισμένων σταθμών.
  Συγκεκριμένα εξήγησε πως αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα δεν πρόκειται να φέρει τον «θάνατο» των τηλεοπτικών παραγωγών.
  «Ο Έλληνας είναι ένας νάρκισσος που αρέσκεται με την εικόνα, θέλει να φαίνεται στην τηλεόραση, έχει ανάγκη από την κοινωνική αποδοχή. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν πολλοί νέοι που θα θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και πολλοί φιλόδοξοι επιχειρηματίες που θα θέλουν να κάνουν πολιτική μέσα από κανάλια, άρα πάντα θα θέλουν να έχουν ένα δικό τους μέσο για να μιλήσουν και να ορίσουν την ψήφο του λαού. Επομένως, δεν πιστεύω πως θα σταματήσει αυτό, απλά θα αλλάζει χέρια και όταν αλλάζουν τα κόμματα, θα αλλάζουν και οι ευνοούμενοι από τα κόμματα που θα κάνουν κουμάντο στα κανάλια και τούμπαλιν, είναι πασιφανές. Τη μια κλείνει η κρατική τηλεόραση, την άλλη ανοίγει και πάει λέγοντα», εξομολογήθηκε στην Κωνσταντίνα Μπιτζήλου.
  Ωστόσο τοποθετήθηκε σχετικά με τον ίδιο και το γεγονός πως έχουμε να τον δούμε πολύ καιρό τηλεοπτικά. Διευκρινίζοντας πως δεν ισχύει ότι δεν χτυπά το τηλέφωνό του για προτάσεις, ανέφερε:
  «Έχω να κάνω σίριαλ όμως επτά χρόνια και ο παράγοντας είναι πάλι οικονομικός. Φέτος μου πρότειναν δύο σίριαλ, όμως δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό, παρόλο που όλοι οι ηθοποιοί έχουμε ρίξει τις αμοιβές μας. Η τηλεόραση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κρίση, να μειώσει ακόμα περισσότερο τις αμοιβές σε βαθμό που σου λέει με τον τρόπο της ότι δεν μπορείς να το κάνεις. Ο κινηματογράφος είναι αυτός που δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση τα τελευταία 8-10 χρόνια, παρόλο που ξεκίνησα ως ηθοποιός που τον αγάπησε ο κινηματογράφος».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Αλέκος Συσσοβίτης: Γιατί δεν παίζει στην τηλεόραση τα τελευταία 7 χρόνια Rating: 5 Reviewed By: Press- gr