Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

  Ντουμπάι: Πλήρωσε 8 εκατ. ευρώ για την πινακίδα αυτοκινήτου με αριθμό 5


  Τα πολυτελή… φετίχ, πληρώνονται ακριβά! Ωστόσο, ένας Ινδός επιχειρηματίας δεν δίστασε να δώσει 8 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει μια πινακίδα αυτοκινήτου με αριθμό απλώς το 5, στο Ντουμπάι όπου είναι η έδρα των επιχειρήσεων του.
  «Μου αρέσει να συλλέγω μοναδικές πινακίδες αυτοκινήτων κι είμαι υπερήφανος που μπόρεσα να αρπάξω» την πινακίδα 5 (του μητρώου του Ντουμπάι), τονίζει ο Μπαλουϊντέρ Σαχάνι στην αγγλόφωνη εφημερίδα Γκολφ Νιουζ.
  Σύμφωνα με τους Τάιμς του Χαλίτζ, ο Σαχάνι δήλωσε πως ακόμη κι εάν η τιμή στη δημοπρασία είχε φθάσει «τα 50 -100 εκατ. ντιρχάμ» θα τα είχε δώσει (33 εκατ. ντιρχάμ έδωσε τελικά).
  Ιδιοκτήτης μίας διεθνούς οικοδομικής εταιρείας, ο Σαχάνι πρόσθεσε πως πέρυσι είχε αγοράσει και την πινακίδα υπ.αριθ. 9 για 25 εκατ. ντιρχάμ (6 εκατ. ευρώ).
  Ο ίδιος επεσήμανε πως αυτού του είδους οι αγορές είναι το «πάθος» του και πως η πινακίδα με το 5 θα τοποθετηθεί «σε μία από τις Ρολς Ρόις» του.
  Η Αρχή Οδών και Μεταφορών (RTA) του Ντουμπάι συχνά οργανώνει δημοπρασίες πινακίδων κυκλοφορίας, που προσελκύουν αρκετούς εκατομμυριούχους που διψούν για δημοσιότητα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ντουμπάι: Πλήρωσε 8 εκατ. ευρώ για την πινακίδα αυτοκινήτου με αριθμό 5 Rating: 5 Reviewed By: Press- gr