GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντουμπάι: Πλήρωσε 8 εκατ. ευρώ για την πινακίδα αυτοκινήτου με αριθμό 5

Τα πολυτελή… φετίχ, πληρώνονται ακριβά! Ωστόσο, ένας Ινδός επιχειρηματίας δεν δίστασε να δώσει 8 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει μια π...


Τα πολυτελή… φετίχ, πληρώνονται ακριβά! Ωστόσο, ένας Ινδός επιχειρηματίας δεν δίστασε να δώσει 8 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει μια πινακίδα αυτοκινήτου με αριθμό απλώς το 5, στο Ντουμπάι όπου είναι η έδρα των επιχειρήσεων του.
«Μου αρέσει να συλλέγω μοναδικές πινακίδες αυτοκινήτων κι είμαι υπερήφανος που μπόρεσα να αρπάξω» την πινακίδα 5 (του μητρώου του Ντουμπάι), τονίζει ο Μπαλουϊντέρ Σαχάνι στην αγγλόφωνη εφημερίδα Γκολφ Νιουζ.
Σύμφωνα με τους Τάιμς του Χαλίτζ, ο Σαχάνι δήλωσε πως ακόμη κι εάν η τιμή στη δημοπρασία είχε φθάσει «τα 50 -100 εκατ. ντιρχάμ» θα τα είχε δώσει (33 εκατ. ντιρχάμ έδωσε τελικά).
Ιδιοκτήτης μίας διεθνούς οικοδομικής εταιρείας, ο Σαχάνι πρόσθεσε πως πέρυσι είχε αγοράσει και την πινακίδα υπ.αριθ. 9 για 25 εκατ. ντιρχάμ (6 εκατ. ευρώ).
Ο ίδιος επεσήμανε πως αυτού του είδους οι αγορές είναι το «πάθος» του και πως η πινακίδα με το 5 θα τοποθετηθεί «σε μία από τις Ρολς Ρόις» του.
Η Αρχή Οδών και Μεταφορών (RTA) του Ντουμπάι συχνά οργανώνει δημοπρασίες πινακίδων κυκλοφορίας, που προσελκύουν αρκετούς εκατομμυριούχους που διψούν για δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση