GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ινδός επιχειρηματίας πλήρωσε 8 εκατ. ευρώ για μια πινακίδα αυτοκινήτου

Ο Ινδός επιχειρηματίας Μπαλουϊντέρ Σαχάνι πλήρωσε 8 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει στο Ντουμπάι μια πινακίδα κυκλοφορίας, η οποία θα ...


Ο Ινδός επιχειρηματίας Μπαλουϊντέρ Σαχάνι πλήρωσε 8 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει στο Ντουμπάι μια πινακίδα κυκλοφορίας, η οποία θα τοποθετηθεί σε ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητά του.
«Μου αρέσει να συλλέγω μοναδικές πινακίδες αυτοκινήτων κι είμαι υπερήφανος που μπόρεσα να πάρω την πινακίδα 5 (του μητρώου του Ντουμπάι)», τονίζει ο Μπαλουϊντέρ Σαχάνι στην αγγλόφωνη εφημερίδα Γκολφ Νιουζ.
Ο Ινδός επιχειρηματίας, που έχει την επαγγελματική του βάση στο Ντουμπάι, αγόρασε σε δημοπρασία την πινακίδα. Σύμφωνα με τους Τάιμς του Χαλίτζ, ο Σαχάνι δήλωσε πως ακόμη κι εάν η τιμή στη δημοπρασία είχε φθάσει «τα 50 -100 εκατ. ντιρχάμ» θα τα είχε δώσει.
Ο Σαχάνι πρόσθεσε πως πέρυσι είχε αγοράσει και την πινακίδα με τον αριθμό 9 για 25 εκατ. ντιρχάμ (6 εκατ. ευρώ).
Η Αρχή Οδών και Μεταφορών (RTA) του Ντουμπάι συχνά οργανώνει δημοπρασίες πινακίδων κυκλοφορίας, που προσελκύουν αρκετούς εκατομμυριούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση