GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

9 χρόνια φυλακή σε δάσκαλο για αποπλάνηση μαθήτριάς του

Σε κάθειρξη 9 ετών καταδικάστηκε, από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Κω, 63χρονος δάσκαλος παραδοσιακών χορών για αποπλάνηση ανήλικου κοριτσι...


Σε κάθειρξη 9 ετών καταδικάστηκε, από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Κω, 63χρονος δάσκαλος παραδοσιακών χορών για αποπλάνηση ανήλικου κοριτσιού, που ήταν μαθήτρια του.

Η σύλληψη του 63χρονου, έγινε στις 12 Μαρτίου 2012 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου έπειτα από καταγγελία της οικογένειας της ανήλικης. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, μία μέρα πριν, το απόγευμα, ο 63χρονος αφού οδήγησε με το αυτοκίνητο την τότε 15χρονη ανήλικη σε ερημική τοποθεσία στον Αρχάγγελο της Ρόδου, την αποπλάνησε και την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις.

Επιπλέον στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 63χρονος τις τελευταίες δυο εβδομάδες πριν τη σύλληψή του, είχε προβεί και άλλες φορές σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος της ίδιας ανήλικης.

Ο δράστης παρέδιδε στο πνευματικό κέντρο του χωριού, μαθήματα χορού σε νεαρά άτομα, ηλικίας 12 έως 19 ετών, μεταξύ των οποίων και η ανήλικη παθούσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση