GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε η Avril Lavigne το 2003;

Υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας που περιβάλλουν μια σειρά από διασημότητες- από το ότι ο Tupac σχεδίασε τον ίδιο του το θάνατο, μέχ...


Υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας που περιβάλλουν μια σειρά από διασημότητες- από το ότι ο Tupac σχεδίασε τον ίδιο του το θάνατο, μέχρι το ότι ζουν οι Έλβις, Μάικλ Τζάκσον κλπ.
Αλλά αυτό ίσως τις ξεπερνάει όλες. Υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω, που πιστεύουν ότι η Avril Lavigne πέθανε το 2003 και πως την αντικαθιστά η σωσίας της, η οποία συνεχίζει την καριέρα της. Το παραπάνω αποτελεί αστικό μύθο που κυκλοφορεί εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά αναζωπυρώθηκε ξανά όταν η τραγουδίστρια έκλεισε τα 32, στις 27 Σεπτεμβρίου.
Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα: Η Lavigne πέφτει σε κατάθλιψη μετά τον πετυχημένο της άλμπουμ και το θάνατο του παππού της. Η εταιρεία της, την κάλυψε προσλαμβάνοντας μια νεαρή ονόματι Melissa Vandella η οποία συνεχίζει έκτοτε την καριέρα της Lavigne. Αυτοί μάλιστα που ψάχνουν για στοιχεία, ισχυρίζονται ότι η υπογραφή του αυτόγραφου δεν είναι η ίδια και πως η φωνή της είναι διαφορετική. Συγκρίνουν μάλιστα και το σχήμα και το μέγεθος των φακίδων της, και τη μύτη της τραγουδίστριας ως αποδείξεις ότι δεν είναι εκείνη.
Όλο αυτό βέβαια, ενισχύθηκε και από ένα ψεύτικο δημοσίευμα (hoax), που ανακοίνωνε τη Δευτέρα, τον θάνατο της Avril.
Η υποτιθέμενη Melissa Vandella και η Avril Lavigne σε "σύγκριση" 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση