GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαράκ Ομπάμα εν δράσει: Ξεκινά... τουρνέ για να βοηθήσει τη Χίλαρι

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα συμμετάσχει ενεργά την επόμενη εβδομάδα στην προεκλογική μάχη που θα αναδείξει τον διάδοχό του στ...


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα συμμετάσχει ενεργά την επόμενη εβδομάδα στην προεκλογική μάχη που θα αναδείξει τον διάδοχό του στον Λευκό Οίκο, και με στόχο να στηρίξει την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον θα επισκεφθεί πολιτείες-κλειδιά, όπου θα απευθυνθεί στους ψηφοφόρους.

Το επιτελείο της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα επισκεφθεί το Κολόμπους στο Οχάιο την Τρίτη, το Ράλεϊ στη Βόρεια Καρολίνα την Τετάρτη και τη νότια Φλόριντα την Πέμπτη. Οι τρεις αυτές Πολιτείες αντιπροσωπεύουν 62 εκλέκτορες εκ των 270 που απαιτούνται για την εκλογή του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο επικεφαλής του αμερικανικού Κράτους επικράτησε σε αυτές τις Πολιτείες το 2008 και το 2012, με εξαίρεση την Βόρεια Καρολίνα, την οποία κέρδισε την πρώτη φορά αλλά έχασε στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση του 2012.

Και η Χίλαρι Κλίντον θα επισκεφθεί τις τρεις Πολιτείες την επόμενη εβδομάδα, προσθέτοντας και μια ασυνήθιστη στάση στο πρόγραμμά της: την Αριζόνα, μια Πολιτεία που θεωρείται κυρίως συντηρητική, ωστόσο πολλές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πρώην Πρώτη Κυρία προηγείται έναντι του αντιπάλου της του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση