GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επίθεση του Άδωνι στον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι φασίστες κανονικοί - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου που τον κατηγόρησ...


Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου που τον κατηγόρησε για "ακροδεξιό παραλήρημα".

"Δεν είχα ποτέ την παραμικρή αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με ιδεολογία ολοκληρωτισμού. Είχα προειδοποιήσει..." είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο Kontra ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 

"Θα τον πληρώνουμε για πολλές δεκαετίες αυτόν τον τύπο" συνέχισε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, του οποίου το "αυταρχικό αποκρουστικό πρόσωπο", όπως είπε, φάνηκε και στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Γεωργιάδης, μίλησε για "φασίστες", λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αυτοί είναι φασίστες κανονικοί. Τι άλλο είναι να είσαι φασίστας από αυτό; Να μην σέβεσαι τη διάκριση των εξουσιών, να μην καταλαβαίνεις τα όρια νομοθέτησης ενός υπουργού;"

O κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για ύβρη που διεπράχθη στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, όταν, όπως σημείωσε, ο λαός αυτοκτόνησε.  "Φέραμε τους χειρότερους, τους πιο άθλιους που πέρασαν ποτέ από την εξουσία". τόνισε. 

Τέλος, ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε άθλιο και αρχιαποστάτη τον Παναγιώτη Κουρουμπλή,  "Δεν ήταν στους βουλευτές που αποστάτησαν από τον Γιώργο Παπανδρεού; Τότε τον έριξαν γιατί δεν άντεχαν να ψηφίσουν μνημόνια. Τώρα τα ψηφίζουν δυο-δυο. Τώρα έχουν την καρέκλα όμως. Ο Κουρουμπλής και η Τζάκρη θα μιλήσουν για αποστασία; Ο Αρχιαποστάτης θα μιλήσει για αποστασία;"

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση