GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μητέρα της Μαντλίν εκφράζει τη συμπαράστασή της στην οικογένεια του Μπεν

Η μητέρα της μικρής Μαντλίν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 2007, μίλησε για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπεν στην Κω και δήλωσε ότι θέλει ...


Η μητέρα της μικρής Μαντλίν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 2007, μίλησε για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπεν στην Κω και δήλωσε ότι θέλει να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του.

«Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπεν στην Κω ξυπνούν άσχημες μνήμες στην οικογένεια μου. Θέλω να δώσω την αγάπη μου και τη συμπαράστασή μου στην μητέρα του Μπεν» δήλωσε η μητέρα της μικρής Μαντλίν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Mirror.

«Νιώθει ότι ζει ξανά έναν εφιάλτη, διότι είχε υποστεί την ίδια διαδικασία για την κόρη της στο παρελθόν. Το να περιμένεις να εντοπίσουν τα λείψανα του παιδιού σου είναι ότι χειρότερο μπορεί να βιώσει ένας γονιός» ανέφερε μεταξύ άλλων, ένας φίλος από το περιβάλλον της οικογένειας της μικρής Μαντλίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση