GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισόβια στον πατέρα της Άννυ και τον Νικολάι - Όλες οι ποινές

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς την αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήρ...


Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς την αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας τον Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ και τον Νασίφ Αχμέντοφ, για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ.
Ποινή 6 ετών επέβαλε στη μητέρα της μικρής η οποία κρίθηκε ένοχη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου χωρίς επίσης να της αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό (μειοψήφησαν ένας ένορκος και δυο δικαστές οι οποίοι είχαν την άποψη ότι έπρεπε να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης 8 ετών). Το δικαστήριο ωστόσο αποφάσισε να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η έφεση της με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Έτσι μένει εκτός φυλακής μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.
Για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού, της οπλοχρησίας και της ηθικής αυτουργίας στην ψευδορκία του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Μιχάηλ Βόδα όπου έγινε το μακελειό, ο πατέρας της Άννυ, Σάββας, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών, κατά συγχώνευση.
 Ο φίλος του Νικολάι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών κατα συγχώνευση, για τα αδικήματα της περιύβρισης νεκρού και της οπλοχρησίας.
Τέλος, σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή καταδικάστηκε για το αδίκημα της ψευδορκίας ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος-κολαστήριο της Μιχάηλ Βόδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση