Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

  Ο Παπαθεοδώρου για τα χημικά: Αναζητούν έναν αστυνομικό για να επιρρίψουν ευθύνες


  Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη χθεσινή ρίψη χημικών στους συνταξιούχους εξαπέλυσε ο υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΔΗΜ. ΑΡ, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

  «O «ενοχλημένος» Πρωθυπουργός και ο «μετανιωμένος» Υπουργός αναζητούν έναν αστυνομικό για να επιρρίψουν τις ευθύνες για τα χημικά και τα δακρυγόνα εναντίον των συνταξιούχων διαδηλωτών», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός.

  Στην ανακοίνωσή του ο κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου δηλώνει:

  O «ενοχλημένος» Πρωθυπουργός και ο «μετανιωμένος» Υπουργός αναζητούν έναν αστυνομικό για να επιρρίψουν τις ευθύνες για τα χημικά και τα δακρυγόνα εναντίον των συνταξιούχων διαδηλωτών».

  Στη συνέχεια ο κ.Παπαθεοδώρου τονίζει: «Πρόκειται για κακοπαιγμένο θέατρο που δεν αρκεί πλέον ούτε για εσωτερική κατανάλωση» και συνεχίζει: «Ο κ. Πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει:

  Γιατί η Ηρώδου Αττικού παραμένει κλειστή σε πεζούς και οχήματα καθημερινά από την εκλογή του κ. Τσίπρα;

  Έδωσε ή όχι την εντολή να μην πλησιάσουν οι διαδηλωτές το περίκλειστο Μέγαρο Μαξίμου οπότε και η αστυνομία ενήργησε ανάλογα;

  Σε τι αποσκοπεί η έκφραση «ενόχλησής» του στον Υπουργό κ. Τόσκα όταν την ίδια στιγμή τον διατηρεί στη θέση του;» και καταλήγει: «Το έργο όμως αυτό είναι πολύ άσχημα σκηνοθετημένο για να το ανεχθεί άλλο ο ελληνικός λαός».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ο Παπαθεοδώρου για τα χημικά: Αναζητούν έναν αστυνομικό για να επιρρίψουν ευθύνες Rating: 5 Reviewed By: Press- gr