GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παπαθεοδώρου για τα χημικά: Αναζητούν έναν αστυνομικό για να επιρρίψουν ευθύνες

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη χθεσινή ρίψη χημικών στους συνταξιούχους εξαπέλυσε ο υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνη...


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη χθεσινή ρίψη χημικών στους συνταξιούχους εξαπέλυσε ο υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΔΗΜ. ΑΡ, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

«O «ενοχλημένος» Πρωθυπουργός και ο «μετανιωμένος» Υπουργός αναζητούν έναν αστυνομικό για να επιρρίψουν τις ευθύνες για τα χημικά και τα δακρυγόνα εναντίον των συνταξιούχων διαδηλωτών», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου δηλώνει:

O «ενοχλημένος» Πρωθυπουργός και ο «μετανιωμένος» Υπουργός αναζητούν έναν αστυνομικό για να επιρρίψουν τις ευθύνες για τα χημικά και τα δακρυγόνα εναντίον των συνταξιούχων διαδηλωτών».

Στη συνέχεια ο κ.Παπαθεοδώρου τονίζει: «Πρόκειται για κακοπαιγμένο θέατρο που δεν αρκεί πλέον ούτε για εσωτερική κατανάλωση» και συνεχίζει: «Ο κ. Πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει:

Γιατί η Ηρώδου Αττικού παραμένει κλειστή σε πεζούς και οχήματα καθημερινά από την εκλογή του κ. Τσίπρα;

Έδωσε ή όχι την εντολή να μην πλησιάσουν οι διαδηλωτές το περίκλειστο Μέγαρο Μαξίμου οπότε και η αστυνομία ενήργησε ανάλογα;

Σε τι αποσκοπεί η έκφραση «ενόχλησής» του στον Υπουργό κ. Τόσκα όταν την ίδια στιγμή τον διατηρεί στη θέση του;» και καταλήγει: «Το έργο όμως αυτό είναι πολύ άσχημα σκηνοθετημένο για να το ανεχθεί άλλο ο ελληνικός λαός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση