GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτώμα σε κοίτη του ποταμού Έβρου

Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ανευρέθηκε σε κοίτη του ποταμού Έβρου, η σορός νεαρού άνδρα, ηλικίας περίπου 25-30 ετών, πιθανότατα πα...


Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ανευρέθηκε σε κοίτη του ποταμού Έβρου, η σορός νεαρού άνδρα, ηλικίας περίπου 25-30 ετών, πιθανότατα παράτυπου μετανάστη ή πρόσφυγα.
Το σώμα του άτυχου νέου εντοπίστηκε χθες, σε παρέβρια περιοχή του Αμορίου Έβρου του δήμου Σουφλίου και σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Σημειώνεται πως ο ποταμός Έβρος, χρησιμοποιείται επί σειρά ετών από τα κυκλώματα διακίνησης για την παράτυπη είσοδο στη χώρα από την Τουρκία, μεταναστών και προσφύγων. Δεδομένου ότι τα νερά του διασχίζονται μόνο με βάρκα, καθώς υπάρχουν πολλά σημεία όπου ο πυθμένας του είναι βαλτώδης και ως εκ τούτου επικίνδυνος, ένας σημαντικός αριθμός παράτυπα εισερχομένων στην Ελλάδα έχει χάσει μέχρι σήμερα τη ζωή του σε αυτά.
Η ενδεχόμενη άγνοια της ιδιαιτερότητας της μορφολογίας του ποταμού και η εγγύτητα των συνόρων Ελλάδας-Τουρκίας σε αρκετά σημεία κατά μήκος του ποταμού, λόγω του μικρού πλάτους της κοίτης, δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός εύκολου και ασφαλούς περάσματος. Ενός περάσματος που για μία ακόμη φορά μετατράπηκε σε υγρό τάφο ενός ακόμη νέου ανθρώπου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση