GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικόλ Κίντμαν για Τομ Κρουζ: Αναρωτιέμαι τι σκεφτόμουν όταν τον παντρεύτηκα

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ, 15 χρόνια μετά το διαζύγιό τους. Ήταν μόλις 23 ετών όταν τον παντρεύτηκε και...


Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ, 15 χρόνια μετά το διαζύγιό τους.
Ήταν μόλις 23 ετών όταν τον παντρεύτηκε και έμεινε μαζί με τον διάσημο Σαηεντολόγο μία ολόκληρη δεκαετία. Η ηθοποιός παραδέχεται για πρώτη φορά ότι δεν ήξερε τι σκεφτόταν και παντρεύτηκε τόσο νέα.

«Ημουν τόσο νέα όταν παντρεύτηκα. Το σκέφτομαι τώρα και αναρωτιέμαι, τι σκεφτόμουν; Κοιτάω την Tέιλορ Σουίφτ που είναι 26 ετών. Είχα ήδη δύο παιδιά στα 27 και ήμουν ήδη παντρεμένη 4 χρόνια. Ήταν τρελό, όμως αυτό ήθελα τότε», είπε η σταρ στο περιοδικό Red.

Η ίδια ξέφυγε από τη Σαηεντολογία που έχει ασπαστεί ο πρώην σύζυγός της, γνώρισε τον Κιθ Ούρμπαν, έκανε δύο κόρες μαζί του ενώ παράλληλα έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 60 ταινίες και προγράμματα τηλεόρασης.
Η ίδια μίλησε στο Red Magazine γιορτάζοντας 10 χρόνια γάμου με τον Κιθ Ούρμπαν:
«Όταν είσαι μεγαλύτερος, έχεις περάσει κάποια πράγματα, έχεις ήδη κάνει λάθη. Oι τρεις πρώτοι μήνες του γάμου με τον τραγουδιστή ήταν δύσκολοι. Έτσι, μπήκα σε αυτόν το δεύτερο γάμο ακόμα ζαλισμένη, αλλά θέλοντας να τον κάνω να διαρκέσει. Σκεφτόμαστε πάντα το «Εμείς». Λέμε, «Είναι αυτό καλό για μας;» Είναι η πιο απλή φράση, αλλά λειτουργεί. Περάσαμε πολλά μέσα σε 10 χρόνια και τώρα είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση