GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοφιλέστερος από ποτέ ο Ομπάμα, λίγο πριν το τέλος

Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ανέρχεται στο 55% σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση (CNN/ORC). Πρόκειται για το μεγαλύτερο π...


Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ανέρχεται στο 55% σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση (CNN/ORC). Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό δημοφιλίας που συγκεντρώνει ο Ομπάμα στη διάρκεια της δεύτερης προεδρικής του θητείας, παρατηρεί το CNN.
Το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο υψηλό της δημοτικότητάς του κατά τη δεύτερη προεδρική του θητεία, λίγο μετά το κεντρικό συνέδριο των Δημοκρατικών το καλοκαίρι.
Η νέα δημοσκόπηση επιβεβαιώνει τη θετική τάση αποδοχής του Μπαράκ Ομπάμα που βρίσκεται σε ποσοστό 50% ή μεγαλύτερο στις δημοσκοπήσεις (CNN/ORC) από τον περασμένο Φεβρουάριο, με το μέσο ποσοστό δημοφιλίας για τον Αμερικανό πρόεδρο να διαμορφώνεται στο 51% για το 2016, που είναι το υψηλότερο ποσοστό του, από την πρώτη προεδρική θητεία του.
Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι τον Οκτώβριο του 2015 το ποσοστό αποδοχής του Μπαράκ Ομπάμα ήταν χαμηλότερο κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το σημερινό ποσοστό του, δηλαδή 45%, επισημαίνει το CNN.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση