GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φόρμουλα Ένα - Είδε πρώτος την καρό σημαία ο Χάμιλτον και ελπίζει

«Ζωντανός» στο «κυνήγι» του φετινού τίτλου της Φόρμουλα Ένα έμεινε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τερμάτισε π...


«Ζωντανός» στο «κυνήγι» του φετινού τίτλου της Φόρμουλα Ένα έμεινε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στο γκραν πρι των ΗΠΑ και μείωσε τη διαφορά που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο Νίκο Ρόσμπεργκ, που βρέθηκε στη δεύτερη θέση.
Όσο για τον 3ο του βάθρου, ήταν και ο Αυστραλός Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος κατάφερε να ανέβει ξανά στο βάθρο.
Οι δύο πιλότοι της Mercedes έκαναν το «1-2» στην πίστα του Όστιν, με τον Χάμιλτον να δίνει συνέχεια στο σερί που έχει «χτίσει» επί αμερικανικού εδάφους, καθώς μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε γκραν πρι των ΗΠΑ.
Βέβαια, ο Νίκο Ρόσμπεργκ μπορεί να χαμογελά από τη δεύτερη θέση, αφού οι 26 βαθμοί που τον χωρίζουν στην κορυφή της βαθμολογίας από τον δεύτερο Χάμιλτον μπορούν να του χαρίσουν τον παρθενικό τίτλο του στη Φόρμουλα Ένα χωρίς να χρειαστεί να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου μέχρι το τέλος της σεζόν με δεδομένο ότι απομένουν τρία γκραν πρι.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση