GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίκυ Σταμάτη: Σούσι και φραστικές επιθέσεις μπροστά στο παιδί της

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Βίκυ Σταμάτη πήρε εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο και αποφυλακίστηκε από τον Κορυδαλλό. Η σ...


Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Βίκυ Σταμάτη πήρε εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο και αποφυλακίστηκε από τον Κορυδαλλό.

Η σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου επέστρεψε στον επτάχρονο γιο που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον πρώην υπουργό και προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα.

Η Βίκυ Σταμάτη φιλοξενείται σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι και βάσει των περιοριστικών όρων που της έχουν τεθεί πρέπει να εμφανίζεται τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Χρησιμοποιεί μόνο ταξί για τις μετακινήσεις της, όπως γράφει η Espresso και σχεδόν κάθε βράδυ μαζί με τον γιο της και οικογενειακούς φίλους επιλέγει γνωστό εστιατόριο με ασιατική κουζίνα στο Χαλάνδρι. Μάλιστα, γνωρίζει τόσο καλά την πολυνησιακή κουζίνα, που ξέρει τις πρώτες ύλες κάθε πιάτου. Είναι σχεδόν πάντα ντυμένη απλά και αμακιγιάριστη και αδιαφορεί για τα βλέμματα που καρφώνονται πάνω της.

«Έχουν εθισμό στην πολυνησιακή κουζίνα. Τα ντελίβερι της πάνε μόνο κινέζικα φαγητά όταν όλες οι άλλες οικογένειες της πολυκατοικίας παραγγέλνουν σουβλάκια ή μακαρονάδες» λέει στην Espresso γειτόνισσα της Βίκυς Σταμάτη.

Μόνο που η καθημερινότητά της περιλαμβάνει και δύσκολες στιγμές. Η σύζυγος του φυλακισμένου πρώην υπουργού χρησιμοποιεί μόνο ταξί για τις μετακινήσεις της και είναι πολλές οι φορές που έχει βρεθεί αντιμέτωπη με φραστικές επιθέσεις και μάλιστα μπροστά στο επτάχρονο παιδί της.

Οι γείτονές της έχουν γίνει πολλές φορές μάρτυρες με την ίδια να κατεβαίνει από το ταξί κρατώντας το παιδί της από το χέρι και ενώ οι οδηγοί της επιτίθενται φραστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση