GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κοντομηνάς έκανε έκπληξη στην Ελένη Μενεγάκη

Έναν μη προγραμματισμένο καλεσμένο δέχτηκε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Η λαοφιλής παρουσιάστρια, έκπληκτη είδε τον πρόεδρο του...


Έναν μη προγραμματισμένο καλεσμένο δέχτηκε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Η λαοφιλής παρουσιάστρια, έκπληκτη είδε τον πρόεδρο του Alpha να εισέρχεται στο πλατό, το μεσημέρι της Τετάρτης. 

"Δε μου έχεις ξανακάνει τέτοια έκπληξη", είπε η παρουσιάστρια στον κ. Κοντομηνά. Ο πρόεδρος του Alpha έκανε έκπληξη στην παρουσιάστρια την ώρα που εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα της εκπομπής και ο σεφ ετοίμαζε κάποιο έδεσμα. "Δημήτρη μου δεν θέλω να είσαι στην κουζίνα", είπε η Ελένη Μενεγάκη για να λάβει την απάντηση του Δημήτρη Κοντομηνά: "Να φάμε ήρθαμε! Όλοι θα περνάμε από εδώ να τρώμε τώρα".

Ο πρόεδρος του καναλιού, δε παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και να στείλει ένα μήνυμα στον Νίκο Παππά: "Ο κύριος Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός "σκοτώθηκε" τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;", αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. 

Πηγή βίντεο: youweekly.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση