GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο «Θανάσης» από το «Λαβ Σόρρυ»

Υπάρχουν ρόλοι στο θέατρο, τον κινηματογράφο και βέβαια στην τηλεόραση που άφησαν εποχή! Δεν αναφερόμαστε μόνο στους πρωταγωνιστικούς, ...


Υπάρχουν ρόλοι στο θέατρο, τον κινηματογράφο και βέβαια στην τηλεόραση που άφησαν εποχή! Δεν αναφερόμαστε μόνο στους πρωταγωνιστικούς, καθώς  πολλές φορές οι δεύτεροι ρόλοι ήταν  εκείνοι που συνέβαλαν κατά πολύ στην επιτυχία μιας σειράς ή μιας ταινίας.
Ποιος δεν θυμάται άλλωστε τον «Θανάση» από το «Χάι Ροκ» και στη συνέχεια από το «Λαβ Σόρρυ» τον βοηθό του Σάκη του υδραυλικού που κυκλοφορούσε με ένα μπλοκάκι στο χέρι και σημείωνε τις λέξεις που του έκαναν εντύπωση.
Ο Γιώργος Λαμπάτος άνοιξε την καρδιά του στο star.gr και μίλησε για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, την επιτυχία, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την πικρία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η επιτυχία πληρώνεται στη χώρα μας»!
Σήμερα, ο ηθοποιός ασχολείται με το παιδικό θέατρο και εξομολογείται πως είναι στην προσωπική του ζωή.
Γίνατε αγαπητός στο κοινό μέσα από δύο πολύ επιτυχημένα σήριαλ το «Χάι Ροκ» και το «Λαβ Σόρρυ». Σας τρόμαξε η επιτυχία;
Όχι, δεν μπορώ να πω πως τρόμαξα με την επιτυχία. Αντιθέτως  χαιρόμουν τόσο πολύ που η δουλειά μας είχε τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο. Έγινα ένα πρόσωπο οικείο, αισθανόμουν σαν να είμαι μέλος της κάθε οικογένειας που έβλεπε αυτές τις σειρές!Και βέβαια διπλά χαρούμενος γιατί η δουλειά που είχα κάνει στην Δραματική Σχολή Τέχνης του Γ. Θεοδοσιάδη,  καθώς και τα κείμενα που μου εμπιστευόταν η σεναριογράφος Ελένη Μαβίλη έπαιρναν σάρκα και οστά μέσα από το δικό μου πρόσωπο και την δική μου εργασία!
Μετά από αυτές τις σειρές δεν σας είδαμε σε κάποιο άλλο ρόλο στην τηλεόραση. Τι ήταν αυτό που σας «φρέναρε»;
Ήμουν ένας πολύ καινούριος ηθοποιός που έκανε γρήγορα επιτυχία και αυτό φαίνεται δεν μπόρεσαν να μου το συγχωρέσουν κάποιοι συν το γεγονός πως δεν είχα κάποιους ανθρώπους δικούς μου μέσα στον χώρο για να με στηρίξουν. Η επιτυχία πληρώνεται στη χώρα μας!!!
(Με τον Τάσο Χαλκιά σε σκηνή από το «Λαβ Σόρρυ»)
Θεωρείτε  πως υπάρχει αδικία στο χώρο σας;
Δυστυχώς, υπάρχει μεγάλη αδικία όχι μόνο στο θέατρο, αλλά και σε άλλους τομείς της κοινωνίας μας. Σε αυτή την χώρα πολλοί φοράνε τα παπούτσια για καπέλο και το καπέλο για παπούτσια!
Προλάβατε να γνωρίσατε την καλή της τηλεόρασης. Ποια είναι η γνώμη σας για την σημερινή κατάστασή της και το «μαύρο» στα κανάλια;
Η τηλεόραση είναι ένα πολύτιμο μέσο για τον άνθρωπο αρκεί να ξέρεις να επιλέγεις να βλέπεις και να μπορείς να αναλύεις αυτό που βλέπεις να κάνεις κριτική,  να το επεξεργάζεσαι. Όσο αναφορά το «μαύρο» σε κάποια κανάλια, είναι φασιστική συμπεριφορά γιατί η αρχή της δημοκρατίας είναι η πολυφωνία των μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Σε κανένα κανάλι «μαύρο»!
Σας επηρέασε η οικονομική κρίση; Με τι ασχολείστε σήμερα;
Βέβαια, η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλους μας λιγότερο ή περισσότερο. Σήμερα για να αντιμετωπίσω την κρίση  και την ανεργία, η οποία στον δικό μας κλάδο έχει φτάσει το 87% έχω δημιουργήσει το δικό μου θίασο. Την Θεατρική Παιδεία! Με παραστάσεις που δημιουργώ για παιδιά και μεγάλους γυρνάω στα σχολεία σε όλη την Ελλάδα παίζοντας τα έργα μου και δίνοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου στα παιδιά μας. «Ο Κουκλοθεατρίνος» το πρώτο μου έργο για παιδιά συμπλήρωσε πάνω από 250 παραστάσεις μέσα στα σχολεία μας και τώρα το δεύτερο έργο μου «Η Μαγική κατασκήνωση» έχει ξεκινήσει να ταξιδεύει μαζί με πολύ αγάπη, γέλιο, νοήματα και χαρά.
Αν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω τι είναι αυτό που δεν θα  ξανακάνατε;
Δεν πιστεύω αυτούς που λένε ότι δεν θα άλλαζαν τίποτα αν ξαναγυρνούσαν στο παρελθόν. Εγώ θα άλλαζα πολλά και κυρίως το σκεπτικό μου σε αρκετά θέματα! Αυτό που δεν θα άλλαζα είναι η αισιοδοξία, η πίστη αλλά  και την αγάπη μου για την ζωή και τον άνθρωπο.
Αν ξεκινούσατε τώρα θα επιλέγατε και πάλι το επάγγελμα του ηθοποιού;
Σαν επάγγελμα θα το άλλαζα, δεν είναι κάτι που μπορεί να παρέχει στον άνθρωπο μια αξιοπρεπή ...μόνιμη εργασία. Το όνειρο δεν θα το άλλαζα παρά με άλλο όνειρο!
Ποιο είναι το μεγαλύτερο προτέρημά σας και ποιο το μεγαλύτερο ελάττωμά σας, αντίστοιχα;
Προτέρημα είναι που προσπαθώ και πιστεύω στη ζωή να με πάει μπροστά. Από την άλλη πλευρά, θεωρώ πως μεγάλο μου ελάττωμα  είναι το γεγονός ότι πολλές φορές  αφήνω την ζωή να με πάει πίσω!
Πως είσαστε στην προσωπική σας ζωή; Υπάρχει κάποιος έρωτας;
Πάντα πιστεύουμε ότι υπάρχει έρωτας. Δυστυχώς, αυτή την  περίοδο δεν υπάρχει κάτι στη ζωή μου. Για εμάς ο έρωτας είναι αυτό που πιστεύουμε. Χωρίς αυτό (το συναίσθημα) η ζωή είναι νεκρή. Έρωτας είναι η ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση