GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δουλειά ψάχνει απεγνωσμένα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Δουλειά και μάλιστα απεγνωσμένα ψάχνει ο έκπτωτος νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης αφού είναι παντελώς άφραγκος, όπως λέει. «...


Δουλειά και μάλιστα απεγνωσμένα ψάχνει ο έκπτωτος νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης αφού είναι παντελώς άφραγκος, όπως λέει. «Είμαι σε άθλια κατάσταση. Είμαι άνεργος, ψάχνω για δουλίτσα για να τα φέρω βόλτα» λέει ο πρώην νομάρχης.
Όπως λέει, μετά την καθαίρεση του έχει καταστραφεί οικονομικά.
«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μία. Έχω καταστραφεί. Με σέρνανε στα δικαστήρια χωρίς λόγο» λέει μιλώντας στα Παραπολιτικά. Ο ίδιος σημειώνει ότι τα δικαστικά έξοδα έφτασαν τις 300.000 ευρώ, ενώ κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι τον κατέστρεψε.
Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει πως παίρνει 2.000 ευρώ σύνταξη το μήνα (βουλευτική και ΤΕΒΕ) και 2.000 ευρώ από ενοίκια, ενώ δουλεύει η γυναίκα του. «Μπορεί να μετράτε 5.000 ευρώ, αλλά για να καλύψω τα χρέη πρέπει να παίρνω 10.000 ευρώ το μήνα».
Μάλιστα σημειώνει ότι η ΔΟΥ δέσμευσε κοινό λογαριασμό που έχει με τον αδελφό του.
Για τη δουλειά με τα παπούτσια σημειώνει: «Πάνε και τα παπούτσια. Δεν έχουν πια η γιαγιά και ο παππούς 70-80 ευρώ για παπούτσια. Άστα να πάνε. Το έκλεισα το μαγαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση