GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς τραγούδησε με τον Ντέιβιντ Γκίλμουρ!

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς εξέπληξε το κοινό του Λονδίνου το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το ...


Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς εξέπληξε το κοινό του Λονδίνου το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το «Comfortably Numb» με τον Ντέιβιντ Γκίλμορ από τους Pink Floyd.
Ο κινηματογραφικός αστέρας εμφανίστηκε στο Royal Albert Hall και τα social media πήραν φωτιά από φωτογραφίες και βιντεάκια που ανέβασαν οι χιλιάδες θαυμαστές του ηθοποιού που είχαν πάει για να απολαύσουν την συναυλία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάμπερμπατς εκφράζει την αγάπη του για την μουσική, αφού το έχει δηλώσει πολλές φορές κατά τη διάρκεια συνεντεύξεών του. Μάλιστα το 2012 είχε τραγουδήσει το «Pure Imagination» από την ταινία «Ο Γουίλι Γουόνκα και το εργοστάσιο σοκολάτας», όταν ρωτήθηκε να περιγράψει πώς είναι ο εσωτερικός κόσμος του Κάμπερμπατς.
Ο 40χρονος Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «Doctor Strange», που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση