GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκλημα στην Πανόρμου - Τι δήλωσε φίλος του δράστη

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος Για τσακωμό που κατέληξε σε δολοφονία, έκανε λόγο ένας φίλος του συνταξιούχου αστυνομικού και μέλος της Χ...


Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος
Για τσακωμό που κατέληξε σε δολοφονία, έκανε λόγο ένας φίλος του συνταξιούχου αστυνομικού και μέλος της Χρυσρής Αυγής, που το απόγευμα της παρασκευής φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε έναν γυμναστή στους Αμπελόκηπους.
«Ήρθε ένας φίλος μου και μου είπε, "ξέρεις ο Φώτης σκότωσε έναν άνθρωπο". Εγώ επειδή τον γνώριζα και επειδή ήταν φίλος μου, σκέφτηκα να έρθω να δω τι συνέβη. Άκουσα διάφορα πράγματα από κατοίκους, ότι είχαν πρόβλημα με το γυμναστή, μάλωναν και τελικά σκότωσε το γυμναστή», δήλωσε αρχικά ο φίλος του συνταξιούχου αστυνομικού, προσθέτοντας ότι ο πρώην ένστολος διατηρούσε σπίτι στον ίδιο δρόμο.
«Κυκλοφορούσε στην περιοχή. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, δεν είναι εξακριβωμένο ότι έπασχε από κάτι. Ήταν οξύθυμος, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω. Μου είπαν ότι μάλωναν συνέχεια με το γυμναστή», πρόσθεσε.
Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο θα μπορούσε ο φίλος του να οδηγηθεί στο έγκλημα, ο άντρας απάντησε: «Άγνωστοι οι λόγοι, αλλά άκουσα σήμερα ότι ο γυμναστής είχε βάλει δύο κάμερες έξω από το γυμναστήριο και αυτός δεν τις ήθελε να υπάρχουν. Μπορεί να ήταν κι αυτή η αφορμή».
Παράλληλα, ο ίδιος, διέψευσε πως ήταν πολιτική η διαφωνία. «Μάλλον τσακωμός ήταν, δεν υπήρχε άλλο θέμα, πολιτικό όπως άκουσα ότι λένε ορισμένοι», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση