GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγγνώμη από τον Πιρς Μπρόσναν

Συγγνώμη ζήτησε ο Πιρς Μπρόσναν για την εμφάνισή του σε μία διαφημιστική καμπάνια στην Ινδία για ένα αμφιλεγόμενο αποσμητικό αναπνοής, ...


Συγγνώμη ζήτησε ο Πιρς Μπρόσναν για την εμφάνισή του σε μία διαφημιστική καμπάνια στην Ινδία για ένα αμφιλεγόμενο αποσμητικό αναπνοής, για το οποίο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι βάζει την υγεία τους σε κίνδυνο.
Ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό People δήλωσε «βαθιά σοκαρισμένος και λυπημένος» όταν έμαθε ότι το προϊόν το οποίο διαφήμισε μπορεί να περιέχει συστατικά τα οποία ενοχοποιούνται για την πρόκληση καρκίνου.
Πρόκειται για ένα αποσμητικό στόματος, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως μετά από τα γεύματα. Στα συστατικά του περιλαμβάνονται ξηροί καρποί, σπόροι, βότανα και μπαχαρικά, ωστόσο κατά την εξέταση του προϊόντος, οι ειδικοί πιστεύουν ότι μπορεί να έχει επιβλαβείς συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία.
Ο Μπρόσναν δήλωσε ακόμα ότι «τρέφει μεγάλη αγάπη για την Ινδία και το λαό της» και διευκρίνισε ότι η χρήση της εικόνας από το προϊόν ήταν «χωρίς την άδειά του και παραπλανητική», παραβιάζοντας την σύμβαση που έχει υπογράψει. Όπως είπε ο ηθοποιός είχε συμφωνήσει να διαφημίσει ένα προϊόν το οποίο θα ήταν «πλήρως φυσικό, χωρίς προσθήκες συντηρητικών, καπνού ή κάποιο άλλο συστατικό βλαβερό για την υγεία».
«Έχοντας ζήσει στην προσωπική μου ζωή την απώλεια της πρώτης μου συζύγου και της κόρης μου, καθώς και πολυάριθμους φίλους από τον καρκίνο, στηρίζω πλήρως τα προγράμματα περίθαλψης και έρευνας για την βελτίωση της ανθρώπινης υγείας», δήλωσε ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι η εταιρεία τον εμφάνισε ως πρεσβευτή της για μία σειρά προϊόντων.
«Παρακαλώ δεχθείτε την ειλικρινή μου συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσοι έχω προσβάλει» δήλωσε ο Μπρόσναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση