GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στραματσόνι στους παίκτες: Αυτό που έγινε είναι ντροπή

Ούτε η κατσάδα μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη, ούτε και η… προειδοποιητικές φωνές μετά το 2-2 στη Λιέγη έπιασαν τόπο και ο Αντ...


Ούτε η κατσάδα μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη, ούτε και η… προειδοποιητικές φωνές μετά το 2-2 στη Λιέγη έπιασαν τόπο και ο Αντρέα Στραματσόνι ανέβασε ακόμη περισσότερο τους τόνους μετά το 1-1 του Παναθηναϊκού στη Βέροια.

Ο Ιταλός προπονητής «μάντρωσε» για περισσότερα από 20 λεπτά στα αποδυτήρια τους ποδοσφαιριστές του και τους τα έψαλε σε πολύ έντονους τόνους μιλώντας για πρόβλημα νοοτροπίας, έλλειψη καθαρού μυαλού και την οπισθοχώρηση των τελευταίων λεπτών, που έφερε και την ισοφάριση.

«Αυτό που έγινε ήταν ντροπή. Αυτή δεν ήταν νοοτροπία και να είστε σίγουροι ότι αυτό θα αλλάξει πλέον, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο», ήταν μερικά μόνο από όσα τους είπε ο «Στράμα», σύμφωνα με το Goal.

Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν πολύ βαρύ, όπως και κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα. Δεν αποκλείεται στη σημερινή προπόνηση να υπάρξει συνέχεια στον εξάψαλμο.

Σε κάθε περίπτωση, η προσοχή στρέφεται πλέον στους δύο σερί αγώνες με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο, αρχικά την Πέμπτη για το Κύπελλο 19:30 κι εν συνεχεία την Κυριακή για το πρωτάθλημα (15:00). Αμφίβολος τουλάχιστον για το πρώτο ματς είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής, που αντικαταστάθηκε χθες περισσότερο προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Είναι δεδομένο πως στο πρώτο παιχνίδι θα γίνουν αλλαγές.
Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση