GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στάθης Δρογώσης: "Ο Σύριζα κυριάρχησε στο τουίτερ με τη βοήθεια μας"

Ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης με αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Twitter κάνει λόγο για «τρολς του twitter» και επισημαίνει, απευθ...


Ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης με αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Twitter κάνει λόγο για «τρολς του twitter» και επισημαίνει, απευθυνόμενος στους διαδικτυακούς του φίλους:
«Ο Σύριζα εκμεταλλεύτηκε πανέξυπνα την κατάσταση. Κυριάρχησε στο τουίτερ με τη βοήθεια μας. Άλλωστε δεν ήθελε πολύ κόπο να ακυρώνεις Σαμαρά».
«Μέχρι και το δημοψήφισμα η αριστερά του τουίτερ είναι ενωμένη. Μετά όμως... Οι πιο πολλοί φεύγουν από το κόμμα. Mερικοί στοχοποιούνται. Κι εγώ λόγω αφέλειας βρέθηκα στο στόχαστρο.
Καλά να πάθω» καταλήγει ο τραγουδοποιός.
Oλόκληρο το κείμενο:
«Λίγα λόγια για τα τρολς του τουιτερ...
Το διάστημα 2011-2012 οι πιο πολλές  περσόνες εδώ έγραφαν αυθόρμητα.
Υπήρχε μια δικτύωση λόγω των αγανακτισμένων.Κάτω πλατεία.
Μαζί με αυτές τις αριστερές ανένταχτες φωνές βγήκαν κι οι πρώτες δεξιές αντιμνημονιακές ανελ ή γραφικοί πάνω πλατείας. Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο έβρισκε εύκολα ανθρώπους στο τουίτερ.
Ήταν σαν κίνημα η κατάσταση.
Ο Σύριζα εκμεταλλεύτηκε πανέξυπνα την κατάσταση. Κυριάρχησε στο τουίτερ με τη βοήθεια μας. Άλλωστε δεν ήθελε πολύ κόπο να ακυρώνεις Σαμαρά.  Μετά το 2013 τα πράγματα σταματάνε να είναι ακηδεμόνευτα. Φτιάχνεται ομάδα κανονική με πολιτικά χαρακτηριστικά. Τα πρώτα δεξιά τρολ βγαίνουν το 2013 και είναι σαφώς πληρωμένοι της ΝΔ.
Η φάση γίνεται σκληρή
Μέχρι και το δημοψήφισμα η αριστερά του τουίτερ είναι ενωμένη. Μετά όμως... Οι πιο πολλοί φεύγουν από το κόμμα. μερικοί στοχοποιούνται.Κι εγώ λόγω αφέλειας βρέθηκα στο στόχαστρο.
Καλά να πάθω».
Δείτε τις αναρτήσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση