GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κινέζικη διατροφή στο μικροσκόπιο

Επιστήμονες του νεοζηλανδικού κράτους θα αρχίσουν να μελετούν τις διατροφικές συνήθειες των Κινέζων. Ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα θα ε...


Επιστήμονες του νεοζηλανδικού κράτους θα αρχίσουν να μελετούν τις διατροφικές συνήθειες των Κινέζων.
Ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα θα εξετάσει τους παράγοντες - όπως τις συμπεριφορές και τους τρόπους ζωής - που παρακινούν τους Κινέζους καταναλωτές να αγοράζουν τρόφιμα που βελτιώνουν την υγεία τους, ανακοίνωσε το κρατικό Ινστιτούτο Έρευνας Τροφίμων και Φυτών.
Η έρευνα θα καθιστούσε δυνατό για τις νεοζηλανδικές εταιρείες να δημιουργούν νέα προϊόντα που θα ήταν ελκυστικά στην αγορά, σημείωσε ο επικεφαλής ερευνητής Ρότζερ Χάρκερ.
Θα στήριζε την ανάπτυξη προϊόντων με επιστημονικά τεκμηριωμένα οφέλη για την υγεία, τα οποία θα ήταν σχεδιασμένα για την κινεζική αγορά για την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος, του ανοσοποιητικού συστήματος και του μεταβολισμού καθώς και για παιδικές τροφές.
Η έρευνα θα εξετάσει τέσσερις πτυχές της καταναλωτικής συμπεριφοράς:
Τι σημαίνουν η υγεία και η καλή φυσική κατάσταση για τους Κινέζους καταναλωτές, τον ρόλο των κοινωνικών μέσων και άλλων παραγόντων στον επηρεασμό της αγοραστικής συμπεριφοράς, πώς οι προθέσεις μετατρέπονται σε δράσεις όταν αναπτύσσονται νέες καταναλωτικές συνήθειες και το προφίλ του μελλοντικού Ασιάτη καταναλωτή νεοζηλανδικών προϊόντων υγείας και καλής φυσικής κατάστασης.
«Η Ασία και ειδικά η Κίνα έχουν τη δυναμική να αποτελέσουν μία τεράστια αγορά για τα μελλοντικά νεοζηλανδικά προϊόντα τροφίμων και ποτών», δήλωσε ο Χάρκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση