GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχισαν οι αιτήσεις για μετεγγραφές φοιτητών - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Για μία εβδομάδα οι φοιτητές των ΑΕΙ και των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για μετ...


Για μία εβδομάδα οι φοιτητές των ΑΕΙ και των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για μετεγγραφή.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας:
"Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι σήμερα, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές των ΑΕΙ και ΑΕΑ της χώρας να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής. Η σχετική προθεσμία λήγει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer.it.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου www.minedu.gov.gr ) προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.
Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος, στο οποίο φοιτούν.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στη σχετική εγκύκλιο.
Τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής θα ανακοινωθούν εντός λίγων ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους.
Σημειώνεται δε, ότι η υποβολή και η εξέταση των αιτήσεων κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής είναι διαδικασία ανεξάρτητη από την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης μετεγγραφής".


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση