GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλική Αστυνομία: Δεν θα κάνουμε έρευνα για την υπόθεση του ευρωβουλευτή

Πριν από λίγο η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν θα διεξάγει έρευνα για τον τραυματισμό του ευρωβουλευτή του βρετανικού UKIP, Στίβεν ...


Πριν από λίγο η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν θα διεξάγει έρευνα για τον τραυματισμό του ευρωβουλευτή του βρετανικού UKIP, Στίβεν Γουλφ κατά τη συνεδρίαση του κόμματος στο Στρασβούργο.

Σύμφωνα με τον Guardian, o Γουλφ, ο οποίος θεωρείται φαβορί για την θέση του προέδρου στη θέση του Νάιτζελ Φάρατζ, μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, με το περιβάλλον του να αναφέρει ότι ο 49χρονος ευρωβουλευτής δέχθηκε πολλές γροθιές, αλλά δεν κατέρρευσε αμέσως. Όμως λίγη ώρα αργότερα και όταν τα μέλη του κόμματος κατευθύνονταν για την ψηφοφορία έχασε τις αισθήσεις του. 

To Skynews απευθύνθηκε στη γαλλική αστυνομία, η οποία ανέφερε ότι «δεν έχει καμία απολύτως κλήση για να ερευνήσει το περιστατικό». Υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει μηνυτήρια αναφορά και έτσι δεν σκοπεύει να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση