GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσημη συγγνώμη ταμπλόιντ σε Τομ Χανκς γιατί τον χώρισαν από τη γυναίκα του!

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον δέχθηκαν την επίσημη συγγνώμη σήμερα δύο αμερικανικών σκανδαλοθηρικών εντύπων, τα οποία υπο...


Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον δέχθηκαν την επίσημη συγγνώμη σήμερα δύο αμερικανικών σκανδαλοθηρικών εντύπων, τα οποία υποστήριξαν ότι το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο διότι ο διάσημος ηθοποιός ερωτεύτηκε στη μία περίπτωση την ηθοποιό Μεγκ Ράιαν και στην άλλη περίπτωση την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Inferno Φελίσιτι Τζόουνς.
Επιπλέον οι δύο ταμπλόιντ ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν τα επίμαχα άρθρα.
Το National Enquirer και το Star Magazine, ιδιοκτησίας και τα δύο του ομίλου American Media Inc, εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες τροποποιούσαν τα άρθρα που δημοσίευσαν στις διαδικτυακές τους εκδόσεις, ενώ αναμένεται να δημοσιεύσουν και διορθώσεις στα επόμενα τεύχη τους.
Ο Χανκς και η Γουίλσον, που είναι παντρεμένοι εδώ και 28 χρόνια, επισήμαναν σε μια ανακοίνωση ότι κατά το παρελθόν έχουν γελάσει με τις άρθρα που δημοσιεύουν κατά καιρούς έντυπα σχετικά με το «επικείμενο πικρό διαζύγιο μεταξύ τους διότι αυτά τα άρθρα απέχουν μακράν από την αλήθεια».
Ωστόσο κι ενώ ετοιμάζονται να εορτάσουν την 29η επέτειο του γάμου τους τον Απρίλιο, το ζευγάρι υπογράμμισε ότι θεωρεί πως ο γάμος είναι «τα θεμέλια της οικογένειάς μας» και ότι τέτοιου είδους ιστορίες που δημοσιεύονται αποτελούν «ψεύδη τα οποία δεν θα ανεχθούμε πλέον».
Ο Τομ Χανς είχε συμπρωταγωνιστήσει με την Μεγκ Ράιαν σε ταινίες της δεκαετίας του 1990 όπως «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και «Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας». Με την Βρετανίδα Φελίσιτι Τζόουνς συμπρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία, το Inferno.
«Δεν είχαμε την πρόθεση να μεταδώσουμε ότι ο Τομ Χανκς έχει οποιουδήποτε είδους ανάρμοστη σχέση με την Μεγκ Ράιαν ή ότι εκείνος και η Ρίτα Γουίλσον παίρνουν διαζύγιο» σημείωσε το National Enquirer σε μια ανακοίνωση που ανήρτησε στον ιστότοπό του. Στο φύλλο με ημερομηνία 10η Οκτωβρίου είχε γράψει ένα ρεπορτάζ βάσει του οποίου «ο γάμος των 400 εκατομμυρίων δολαρίων καταρρέει εξαιτίας της αγάπης του Χανκς για τη Ράιαν».
Το Star Magazine απολογήθηκε για το άρθρο με ημερομηνία 3η Οκτωβρίου επισημαίνοντας πως «δεν είχαμε πρόθεση να μεταδώσουμε ότι ο Τομ Χανκς έχει οποιουδήποτε είδους ανάρμοστη σχέση με την Φελίσιτι Τζόουνς ή ότι εκείνος και η Ρίτα Γουίλσον παίρνουν διαζύγιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση