GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Παλεύει" για τη ζωή του ο Ιβάν Κλάσνιτς

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Ιβάν Κλάσνιτς. Ο άλλοτε σπουδαίος επιθετικός που είχε διαπρέψει στα γήπεδα της Γερμανίας και ειδικότερα με ...


Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Ιβάν Κλάσνιτς. Ο άλλοτε σπουδαίος επιθετικός που είχε διαπρέψει στα γήπεδα της Γερμανίας και ειδικότερα με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια.

Ο Κλάσνιτς ταλαιπωρείται από τη συγκεκριμένη ασθένεια εδώ και αρκετά χρόνια και ήταν ο λόγος που είχε ολοκληρώσει την καριέρα του το 2013, μόλις στα 33 του χρόνια! Ο 36χρονος πλέον Κροάτης ψάχνει για νέο μόσχευμα, καθώς αυτό που του είχε προσφέρει η μητέρα του, δεν έγινε δεκτό από τον οργανισμό του, όπως το δεύτερο από τον πατέρα του. Πήγε να του δώσει και ο αδερφός του αλλά δεν το έκανε, καθώς αποδείχτηκε πως κανένα μόσχευμα από την οικογένειά του δεν είναι συμβατό. Το νεφρό που μπορεί να πάρει είναι μόνο από νεκρό δότη.

Το να βρεθεί εκ νέου άλλο μόσχευμα είναι θεωρητικά δύσκολο, καθώς όπως αναφέρουν οι γιατροί, ο μέσος όρος αναμονής είναι επτά χρόνια! Ο Κλάσνιτς περιμένει ήδη 4 χρόνια με την ευχή να... χτυπήσει το τηλέφωνό του και να του πούνε τα καλά νέα!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση