GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον εισαγγελέα η υποκλοπή αλληλογραφίας του αντιπροέδρου του ΣτΕ

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρο Παππά διαβιβάστηκε ο φάκελος με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου ...


Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρο Παππά διαβιβάστηκε ο φάκελος με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ο οποίος συμμετέχει στη διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες και εστάλη σήμερα στον Άρειο Πάγο από τον υπουργό Δικαιοσύνης με εντολή για διενέργεια έρευνας σχετικά με την διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διαβίβασε, όπως αναμενόταν, το φάκελο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να διενεργηθεί κατεπείγουσα ποινική προκαταρκτική έρευνα.

Ο συγκεκριμένος εισαγγελικός λειτουργός έχει επιφορτιστεί και με την κατεπείγουσα έρευνα, την οποία διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, για την υποκλοπή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αντιπροέδρου του ΣτΕ του οποίου προσωπικά δεδομένα διοχετεύτηκαν στον Τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση