GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκαν οι δικηγόροι του Αμπντεσλάμ - Αρνείται να μιλήσει

Οι δικηγόροι του Σαλά Αμπντεσλάμ, μοναδικού επιζώντα τρομοκράτη, από την ομάδα των φανατικών τζιχαντιστών που έκανε τις επιθέσεις στο Π...


Οι δικηγόροι του Σαλά Αμπντεσλάμ, μοναδικού επιζώντα τρομοκράτη, από την ομάδα των φανατικών τζιχαντιστών που έκανε τις επιθέσεις στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, σκοτώνοντας 130 ανθρώπους, δήλωσαν σήμερα ότι δε θα τον υπερασπίζονται από εδώ και στο εξής.
Ο ίδιος, που κρατείται σε συνθήκες απομόνωσης κοντά στο Παρίσι, από τη σύλληψη του στις αρχές του χρόνου, δεν επιθυμεί να μιλήσει σε κανέναν, ενώ δε θέλει νομική εκπροσώπηση δήλωσαν οι δικηγόροι του, Φρανκ Μπερτόν και Σβεν Μέρι στην τηλεόραση BFM.
"Έχουμε πειστεί και μας έχει πει ότι δε θα μιλήσει και θα κάνει χρήση του δικαιώματος να παραμείνει σιωπηλός. Τι μπορούμε να κάνουμε; Έχω δηλώσει από την αρχή ότι αν ο πελάτης μου παραμείνει σιωπηλός, θα παραιτηθώ από την υπόθεση," δήλωσε ο Μπερτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση