GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επίθεση του Τραμπ στην Χίλαρι Κλίντον – ΒΙΝΤΕΟ

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας του στη Πενσυλβάνια εξ...


Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας του στη Πενσυλβάνια εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Χίλαρι Κλίντον.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η υποψήφια των Δημοκρατικών και το λιποθυμικό της επεισόδιο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 15η επέτειο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Τραμπ μιμήθηκε τις κινήσεις της Κλίντον του όταν εκείνη λιποθύμησε μπροστά από το αυτοκίνητό της.

«Θα έπρεπε να μάχεται για μία σειρά διαφορετικά πράγματα και εκείνη δεν μπορεί καν να κάνει μερικά βήματα μέχρι να φτάσει στο αυτοκίνητο της» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση