GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Συνήγορος" του Στηβ Γιατζόγλου η Σαμπρίνα

Τη στήριξή της στον ζωντανό θρύλο του μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου για όσα αρνητικά ακούστηκαν σχετικά με την παρουσία του σε εκδήλωση της Χρυ...


Τη στήριξή της στον ζωντανό θρύλο του μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου για όσα αρνητικά ακούστηκαν σχετικά με την παρουσία του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής εκφράζει σε συνέντευξή της στην «Espresso» η εκρηκτική Σαμπρίνα.

Η τραγουδίστρια, που δεν συνηθίζει να μασά τα λόγια της, όχι μόνο παίρνει θέση υπέρ όλων εκείνων που τολμούν και στηρίζουν τις πολιτικές τους (και όχι μόνο) απόψεις, αλλά αποκαλύπτει και την πρόταση που έχει δεχτεί να κατέβει για βουλευτής.

«Ο Στηβ Γιατζόγλου έδωσε μια εξαιρετική απάντηση σε όλους εκείνους που βγήκαν και τον κατηγόρησαν για τη συμμετοχή του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής» αναφέρει η Σαμπρίνα και προσθέτει: «Παρακολούθησα το θέμα και διάβασα προσεκτικά όσα δήλωσε, γι' αυτό και θεωρώ σχεδόν αστείο να πρέπει κάθε φορά να λογοδοτείς σχετικά με τα πιστεύω και τα θέλω σου. Τι σημασία έχει αν είσαι επώνυμος; Δεν θα πεις τη γνώμη σου; Αν πιστεύουμε πως έχουμε δημοκρατία, σωστό είναι να ακούμε τα πάντα, χωρίς να κατηγορούμε εκείνους που τα εκφράζουν».

«Έσπασε» η συνεργασία με Βανδή

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαμπρίνα τολμά να πει δημόσια τη γνώμη της, αφού το ίδιο είχε συμβεί και το 2013, όταν ο Νότης Σφακιανάκης στήριξε ανοιχτά σε δηλώσεις του το κόμμα της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα η Δέσποινα Βανδή τότε να «σπάσει» τη συνεργασία τους λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα τους σε νυχτερινό κέντρο.

«Είχα πει ότι ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, είναι δικαίωμά του και κακώς η Δέσποινα είχε πάρει θέση σε όσα υποστήριξε ο Νότης Σφακιανάκης σχετικά με τη Χρυσή Αυγή. Δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν είμαστε φασίστες όταν συμπεριφερόμαστε φασιστικά» εξηγεί σήμερα η Σαμπρίνα, η οποία στην ερώτηση αν έχει δεχτεί πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική απαντά θετικά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το κόμμα:

«Έχω δεχτεί επίσημη πρόταση για να πολιτευτώ, απλά δεν θεωρώ πως θα μπορούσα να είμαι πολιτικός. Εγώ αισθάνομαι Ελληνίδα χωρίς να ανήκω σε κανένα κόμμα. Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω σε ένα σύστημα το οποίο έχει χρώματα, ταμπέλες. Δεν είναι η ιδεολογία μου αυτή, για τώρα τουλάχιστον. Δεν έχω τη διάθεση να είμαι πολιτικός, έχω όμως τη διάθεση να είμαι απλά Ελληνίδα, κι αυτό χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Ανθρώπους που να αγαπάνε τον τόπο τους. Τέτοιος άνθρωπος είμαι, με την πολιτική δεν έχω σχέση». Η «Πάμελα Αντερσον του ελληνικού τραγουδιού», όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, εξηγεί ότι από παιδί που θυμάται τον εαυτό της στην Αφρική όπου ζούσε είχε την περιέργεια, άσχετα με τα πιστεύω της, να μαθαίνει και να ενημερώνεται για όλα όσα την προβλημάτιζαν.

«Στο σχολείο που πήγαινα, στην Αφρική, ήμουν εσώκλειστη σε καλόγριες. Εκεί φοιτούσαν παιδιά από διαφορετικές θρησκείες, με αποτέλεσμα σε ηλικία 15 ετών να με πιάσει η μανία να θέλω να διαβάσω τα πάντα γύρω από τη φιλοσοφία της κάθε θρησκείας. Γι' αυτό και μέχρι σήμερα φροντίζω να ενημερώνομαι για τα πάντα, άσχετα με το τι πιστεύω στο τέλος. Έτσι φροντίζω να μεγαλώνω και το παιδί μου. Γι' αυτό λοιπόν αισθάνομαι, από τη στιγμή που τα πάντα λογοκρίνονται, ότι σήμερα, το 2016, ζω στην πιο τραγικά φασιστική εποχή».

Οι αιχμηρές ατάκες του κόουτς περί φασισμού και δημοκρατίας

Ποια είναι όμως η αιχμηρή απάντηση που έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Στηβ Γιατζόγλου, κερδίζοντας έτσι την υποστήριξη και της Σαμπρίνας; «Εγώ ξέρω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πατριώτες και πασχίζουν για τον Έλληνα. Αυτά περί φασισμού και διαφόρων άλλων εμένα δεν με ακουμπάνε και δεν συμμετέχω ούτε σε φασισμό ούτε σε ναζισμό. Και ρωτάω εγώ: Φασισμός δεν είναι να πετάξεις χημικά σε ηλικιωμένους; Δεν είναι φασισμός να σου κόψουν τη σύνταξη, ενώ έχεις δουλέψει όλη τη ζωή σου; Να ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνει φασισμός και τι ναζισμός στην Ελλάδα. Και κάθονται και κατηγορούν εμένα, επειδή πήγα να παρακολουθήσω μια πολιτική συγκέντρωση.

Αν ήμουν κομμουνιστής, δεν θα υπήρχε πρόβλημα; Δηλαδή, το πρόβλημα είναι πως δεν είμαι κομμουνιστής; Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει και δεν μπορεί να δει την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι πως η χώρα βουλιάζει και τριγυρνάνε σαν τους χαζοχαρούμενους.

Και... πιπιλίζουν την καραμέλα της δημοκρατίας. Εγώ είμαι Έλληνας πατριώτης!» είπε ο πρώην προπονητής.

ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση