GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί τη Βρετανία

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν προειδοποιεί τη Βρετανία ότι οι δύο χώρες βρίσκονται «στα πρόθυρα πολέμου», σύμφωνα με τη Su...


Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν προειδοποιεί τη Βρετανία ότι οι δύο χώρες βρίσκονται «στα πρόθυρα πολέμου», σύμφωνα με τη Sun.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, Pak Yun Sik δήλωσε ότι «η κατάσταση στη κορεατική χερσόνησο είναι στο χείλος του πολέμου, εξαιτίας των ασταμάτητων στρατιωτικών επιχειρήσεων από τους Αμερικανούς και τους Νοτιοκορεάτες που στοχεύουν εμάς». «Τώρα θέλει να συμμετάσχει και η Βρετανία, στέλνοντας τα μαχητικά Typhoon. Αυτή είναι μια εχθρική κίνηση», πρόσθεσε.
«Η Βρετανία ισχυρίζεται ότι η άσκηση αυτή δεν έχει στόχο εμάς, όμως οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα λένε ότι η άσκηση στοχεύει σε πιθανό χτύπημα ενάντια στις στρατιωτικές μας εγκαταστάσεις» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση