GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑΡΑΧΗ από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: "Αν δεν μειωθεί το χρέος, Grexit και εκλογές!..."

Ορατό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη σε περίπτωση που τελικά δεν γίνει απομείωση του ελληνικού χρέους, σύ...


Ορατό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη σε περίπτωση που τελικά δεν γίνει απομείωση του ελληνικού χρέους, σύμφωνα με τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη.

«Τηρήσαμε αυτή τη συμφωνία με μεγάλο πολιτικό κόστος. Η μπάλα είναι πλέον στο γήπεδο της Ευρώπης κι αν αποτύχει όπως με την Βρετανία πιστεύω θα υπάρξει πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρδάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Κρήτη, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν βλέπει ενδεχόμενο Grexit.

Και πρόσθεσε: «Εάν η Γερμανία δεν σταματήσει να παίζει το παιχνίδι που παίζει και η Γερμανία να χρησιμοποιεί ως πειραματόζωο την Ελλάδα, υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από την απομείωση του χρέους; Δεν υπάρχει».

«Το λίπος άρχισε να τελειώνει και φτάνουμε στο σώμα, το σώμα πόσο να αντέξει;», διερωτήθηκε.

Για το ενδεχόμενο εκλογών ανάφερε: «Ναι, υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο, όταν βρεθείς μπροστά σε τεράστια αδιέξοδα προβλέπεται και από το Σύνταγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση