Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

  Ο Μπουτάρης για τους γονείς στη Βόλβη: Είναι αδίκημα να μην επιτρέψεις στο παιδί σου να πάει σχολείο


  «Το να μην επιτρέψεις στο παιδί σου να πάει στο σχολείο είναι αδίκημα, εάν δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος. Και στον Προφήτη δεν υπάρχει λόγος» τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αναφερόμενος στις αντιδράσεις γονέων στο Δήμο Βόλβης που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο αντιδρώντας στην φοίτηση παιδιών προσφύγων.
  «Είναι απαράδεκτο να αντιδρούν επειδή σε απογευματινές ώρες πηγαίνουν προσφυγόπουλα στο σχολείο, στο οποίο πηγαίνουν και τα παιδιά τους» πρόσθεσε ο κ. Μπουτάρης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 fm.
  Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπογράμμισε: «υποτίθεται ότι είμαστε πολιτισμένος και φιλόξενος λαός. Όταν δεν αγκαλιάζεις έναν άνθρωπο που έχει υποστεί τέτοια ταλαιπωρία, τέτοια πράγματα και ειδικά τα παιδιά, τι να πω ...Έχουν αναλογιστεί οι άνθρωποι που αντιδρούν στον Προφήτη τι έχουν περάσει αυτοί οι άνθρωποι; Ας αναλογιστούν όλοι αυτοί που αντιδρούν όχι μόνο στον Προφήτη, αλλά γενικά, εάν ήταν αυτοί στη θέση των προσφύγων πώς θα αισθάνονταν;» τόνισε ο κ. Μπουτάρης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ο Μπουτάρης για τους γονείς στη Βόλβη: Είναι αδίκημα να μην επιτρέψεις στο παιδί σου να πάει σχολείο Rating: 5 Reviewed By: Press- gr