GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος για την έγκυο και το αγέννητο παιδί της που πέθανε στο νοσοκομείο

Την τελευταία της πνοή άφησε μια έγκυος στο νοσοκομείο της Βέροιας ενώ δεν κατέστη δυνατό να σωθεί ούτε το αγέννητο παιδί της. Σύμφων...


Την τελευταία της πνοή άφησε μια έγκυος στο νοσοκομείο της Βέροιας ενώ δεν κατέστη δυνατό να σωθεί ούτε το αγέννητο παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης η γυναίκα ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Γύρω στις 04:00 π.μ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση και παρέλαβε τη γυναίκα με έντονη δυσφορία. Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Πληροφορηθήκαμε ότι κατέληξε στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς» ανέφερε στο www.praktoreio-macedonia.gr η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Χρυσή Ματσικούδη.

«Η γυναίκα θα έφερνε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της» είπε η κ. Ματσικούδη.   Στις 06:00 το πρωί η αστυνομία ενημερώθηκε από το νοσοκομείο ότι η 31χρονη γυναίκα δεν τα κατάφερε.

Το αστυνομικό τμήμα της Βέροιας διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Ύστερα από τη σχετική παραγγελία για τη διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, και τοξικολογικών εξετάσεων, η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης ενώ είναι πολύ πιθανό να παραστεί στη διαδικασία τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

Πηγή: thebest.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση